Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Jesper Lagemyr kritar på

21 april 2023 12:00
Silly Season 23-24

Visby IBK ligger inte på latsidan när det gäller silly season. Knappt har bläcket från Linus Sjögrens signatur hunnit torka förrän det är dags att presentera nästa spelare. Från förra seriekonkurrenten Salem plockar nu Visby IBK in den unge och lovande Jesper Lagemyr. Precis som ovan nämnde Linus har även Jesper nätat i Ica Maxi Arena. Det är en rightskytt med stor potential som ser fram emot att flytta till Gotland:


– Det känns bra. Det är skönt att få det klart, berättar Jesper.

Det fanns funderingar på SSL men till slut föll valet alltså på Visby:

– Jag kände att ett topplag i Allsvenskan känns bra. Det är nog bäst för min utveckling. Ett bra stabilt lag i Allsvenskan med bra förutsättningar, säger Jesper.

Som tidigare motståndare i serien har han bra koll på Visby IBK och vad som väntar:

– Jag har mött dom i två och ett halvt år med Salem. Jag vet att dom har fin arena. Det är en fin stad och en massa publik på matcherna. Det är ett lag som spelar med mycket fart. Det känns som att dom har väldigt roligt. Ett hårt lag som är tuffa att möta, analyserar Jesper.

Han har tidigare spelat tillsammans med Visby IBKs Oscar Magnusson i Tyresö Trollbäcken IBK, bland annat i juniorallsvenskan. Vad kan publiken i Ica Maxi Arena förvänta sig av dig?

– Jag har mycket fart i benen och förhoppningsvis blir det en del poäng också.

Joakim Bandholtz, tränare och klubbchef i Visby IBK, kommenterar övergången:

– Vårt intresse för Jesper började redan för två säsonger sen. Sedan har vi följt honom och äntligen fick vi det i lås. Jag tror Jesper kommer bidra med ett lugn och en sjuk vinnarskalle till den femman han kommer spela med.

Jesper Lagemyr ansluter antagligen till laget i augusti och kommer spela med nr 27 på tröjan, och vi hälsar såklart honom välkommen till Gotland.