Söndag
17 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match

Välkommen Andreas, Tack för denna gång Malte!

31 maj 2024 09:00
Silly season 2024-2025

Vi har några förändringar i vårt representationslag: vi välkomnar Andreas Egegård från Älvsjö Innebandy till vår klubb, och vår målvakt Malte Danielsson flyttar till Karlstad Innebandy.


Välkommen Andreas Egegård!

Det är med stor glädje vi presenterar vårt senaste tillskott, Andreas Egegård. Andreas, 26 år gammal, har tillbringat hela sin seniorkarriär i Älvsjö Innebandy och är nu redo för nya utmaningar hos oss. Med hans erfarenhet och skicklighet mellan stolparna är vi övertygade om att Andreas kommer att bli en stor tillgång för vårt lag. Se Andreas Egegårds statistik här.

Kommentar från Klubbchef Joakim Bandholtz

Klubbchef Joakim Bandholtz delar sina tankar:

– Vi var redan förra säsongen intresserade av att få hit Andreas men var lite sena på pucken. När Malte fick förfrågan om att byta till Karlstad, tog vi snabbt kontakt med Andreas för att se om han fortfarande var intresserad. Efter lite pusslande fick vi ihop alla bitar, och jag är väldigt glad att Andreas kan ersätta Malte.

Tack för denna gång, Malte Danielsson Malte Danielsson har på egen begäran blivit såld till Karlstad Innebandy, eftersom hans flickvän har valt att flytta dit för att spela i deras damlag. Vi tackar Malte för hans insatser och önskar honom all lycka i sin nya klubb.