Söndag
17 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match

Ny Styrelsemedlem i Visby IBK: Björn Widerström

5 juli 2024 09:45

Visby IBK har nyligen välkomnat en ny styrelsemedlem, Björn Widerström, som med sin mångsidiga bakgrund och stora engagemang för innebandy kommer att bidra med värdefull erfarenhet och entusiasm till föreningen.


Björn är för närvarande VD för Gotlands Bilfrakt, ett av Gotlands största företag, och har tidigare varit både ledare och nuvarnade huvudpartner i Visby IBK.

När hemsidan ställde den klassiska sportfrågan “Hur känns det?” svarade Björn med stor entusiasm:

– Vad gäller uppdraget så är det väldigt spännande att få ta del av hur det fungerar i en stor förening där jag även varit ledare under en tid. Det handlar om idrott och rörelse för unga men även att nå ut till så många som möjligt och även elitverksamhet. Jag hoppas att jag både kan bidra men även lära mig mycket under resan. Det skall bli kul att följa IBK med andra ögon då jag har ett ganska stort intresse för innebandy och IBK sedan tidigare.

Med sin ledarerfarenhet och starka koppling till både ungdoms- och elitidrott, ser Björn fram emot att utveckla Visby IBK:s verksamhet ytterligare. Han hoppas kunna bidra till föreningens mål att nå ut till fler och skapa en inkluderande och framgångsrik idrottsmiljö.

Björn Widerströms engagemang för innebandy och hans professionella bakgrund som företagsledare gör honom till en värdefull tillgång för Visby IBK:s framtida satsningar. Vi ser med spänning fram emot vad han kommer att åstadkomma i sin nya roll.