Söndag
17 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match

Martin Roos förlänger kontraktet

10 maj 2023 17:00
Silly Season 23-24

Även Martin Roos väljer att fortsätta sin utveckling som innebandyspelare i Visby IBK. Tränaren Joakim Bandholtz summerar Martins säsong:


– Martin fick ta en roll han kanske från början inte tänkt sig. Den fullföljde han perfekt för laget.

Under kvalet fick han nöta en del bänk. Hur gör man som tränare för att hålla gnistan vid liv för spelare som inte får så mycket speltid?

– Han är en lagspelare så det var inga problem alls att hålla hans motivation uppe. Martin är ett proffs och gick all-in på träningarna för att visa att han ville ha en plats samt för att vi skulle ha så bra träningar som möjligt. Det var inget aktivt jag behövde göra, kommenterar Bandholtz.

Martin själv är inne på samma spår:

– Man tränar och spelar med dom bästa och det bästa laget spelar ju. Då får man bara bita i det sura äpplet och träna ännu hårdare.

Hur känns det att du nu kritat på för en fortsättning i Visby IBK?

– Det känns bra. Jag trivs bra vid sidan av och det finns bra förutsättningar för att spela innebandy här, berättar Martin.

Du har använts både som forward och back den senaste tiden. Var på planen trivs du bäst?

– Jag trivs absolut bäst som back. Då får man ha mycket boll. Men forward är inte fy skam det heller. Då har man större chans att göra mål.

Vad tror du om kommande säsong?

– Det ser lovande ut. Vi har en väldigt stark trupp och det känns som att det är en rolig serie. Jag ser fram emot nästa säsong väldigt mycket, konstaterar Martin.