Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Gotlands Bilfrakt blir huvudsponsor

26 april 2023 12:00

Silly season pågår inte bara för spelare och ledare. Även bland sponsorer värvas det och förlängs kontrakt. Det senaste företaget att kliva upp i finrummet bland huvudsponsorer är Gotlands Bilfrakt. VD på firman är Björn Widerström som berättar varför:


– Varför inte? Det är kul med innebandy. Vi har klivit upp ett steg på näringsstegen.

Samarbetsavtalet är skrivet på 5 år och långsiktighet är något man strävar efter. Inte bara för sin egen skull förklarar Björn:

– Det ger även förutsättningar för den man sponsrar så dom vet vad dom har att röra sig med.

För att attrahera företag att bli partners krävs mer än bara en skylt i hallen nuförtiden. Hur står sig Visby IBK i konkurrensen om sponsring?

– Väldigt bra. Dels är det partnerzonen. Den tycker jag är väldigt bra. Man kan ta med sig kunder, gäster och personal och få sig en bit mat innan matcherna. Det är jättemysigt. Sen har dom nätverksträffar. Man får ett mervärde. Matchbiljetter och loger har varit otroligt uppskattat. Det är en perfekt förmån. Nu är folk intresserade av innebandy och det var dom inte tidigare, berömmer Björn.

Vad är viktigt för er när ni skall gå in och stötta en förening?

– Att det inte bara är välgörenhet. Det ska var ett utbyte så man får ut något av det. Sen är det viktigt att synas bland elitlag men även bland undgomar.

Till sist, vem är favoritspelaren i Visby IBK?

– Ville! Det är en helyllekille med hjärtat på rätt ställe och spring i benen. Det kommer man långt på. Han är den bästa innebandyspelare vi haft i Visby IBK, säger Björn utan att tveka och syftar på återvändande nyförvärvet Ville Hirvisuo.