Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Visby
VIS
Borta
Strängnäs
STR

IBK slipar Playoff-formen!

6 mars 2021 21:20

Matchen i sig har inte gigantisk betydelse. Men IBK vill hitta tillbaka till ett vinnande spel i söndagsmötet med Strängnäs.


Playoff-platsen säkrades efter en poäng mot Tullinge i onsdags. Nu har IBK två veckor på sig att slipa formen och höja nivån för att kunna ha chansen att ta sig tillbaka till SSL. I den näst sista grundseriematchen kommer tabellsjuan Strängnäs på besök i Ica Maxi Arena.

Vi kommer testa lite i vårt spel för att komma till kvalet väl förberedda, så det blir kul att se hur våra spelare hanterar det. Strängnäs har lyft sig rejält sedan Adam Nilsson kommit tillbaka från skada, och detta blir en bra värdemätare för oss. Inför denna säsong gick Strängnäs för att gå upp i SSL, så de har ett högklassigt lag." konstaterar IBK:s klubbchef Joakim Bandholtz.

För att IBK ska ha chans att komma tvåa i Allsvenskan Norra - och därmed få hemmaplansfördel vid en avgörande match i Playoff 1 - krävs det minst en poäng (helst tre) mot Strängnäs. Just nu ligger AIK fyra poäng före IBK, men med en match mer spelad. AIK avslutar grundserien med bortamatch mot just Strängnäs samtidigt som IBK gästar Salem.

Matchstart mellan Visby IBK och Strängnäs IBK är kl 17.30 på söndagskvällen.

SE MATCHEN PÅ INNEBANDY-TV