Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
AIK
AIK
Borta
Visby
VIS

Solnahallen nästa!

20 februari 2021 23:27

Visby IBK kliver in på klassisk mark på söndagseftermiddagen. Det handlar om Solnahallen och bortamatch mot toppkonkurrenten AIK.


08-innebandyn är väl inte vad den har varit - och AIK:s glansdagar i SSL känns avlägsna. Men det är ändå med en liten dos av rimlig respekt som IBK åker till Solna för att möta tabelltrean.

"Det blir en väldigt tuff match. AIK har imponerat på slutet, och de slog ju oss (6-5) i Ica Maxi Arena för några månader sedan. Men vi känner att vi är i bra form och har goda chanser." säger IBK-tränaren Christoffer Lindberg.

IBK är tabelltvåa i Allsvenskan Norra, och skulle det bli sjätte raka segern på söndagen så är Playoff-platsen säkrad till åtminstone 99,5 procent. Laget åker till fastlandet på morgonen med tre femmor och två målvakter. Filip Grapne och Melker Jakobsson saknas i truppen denna gång.

"Vi kommer fortsätta att jobba på vårt spel. Det finns ingen anledning att ändra särskilt mycket när det flyter på som det har gjort. Viktigt för oss blir att täppa till bakåt när AIK kontrar. De är duktiga på det och där blev vi lite naiva när vi mötte dem senast." konstaterar Christoffer Lindberg, som själv har fem SSL-säsonger som spelare i AIK på meritlistan.

Matchen AIK-Visby IBK startar 15.00 på söndagen.

SE MATCHEN HÄR PÅ INNEBANDY-TV