Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Visby
VIS
Borta
Salem
SAL

Sista matchen 2020 i ICA Maxi arena

19 december 2020 15:25

En match återstår innan juluppehållet. På söndagen kommer tabellsjuan Salem till Ica Maxi Arena.


Trots förlusten senast mot AIK toppar Visby IBK Allsvenskan Norra efter tio omgångar. Förhoppningen är givetvis att ta lite julledigt i fortsatt serieledning. Då lär seger krävas hemma mot Salem.

"Vi behöver komma upp några snäpp i vår prestation jämfört med AIK-matchen. Träningsveckan har varit bra. Vi har en hel del glädjespridare i truppen som hjälper oss att snabbt komma tillbaka efter en förlust, säger IBK-tränaren Christoffer Lindberg.

Söndagens motståndare från södra Stockholmsområdet kommer bli en klurig nöt att knäcka för IBK. Salem, som var väldigt nära att ta sig upp i SSL våren 2018, har genomgått en generationsväxling men gjort det bra.

"De har en ny ung kull som vi absolut inte kan underskatta. Salem har bland annat slagit Djurgården borta i sudden och varit med i princip varje match, konstaterar Lindberg, som även fått justera lite i sitt eget lags offensiva upplägg under veckan.

"Salem spelar lite annorlunda än de flesta andra lag. De har en man-man-markering istället för en zon, vilket man inte stöter på så ofta. För oss innebär det bland annat att det blir viktigt att vara extra smarta och att hitta fram till våra spelare som är duktiga på att utmana en-mot-en.

IBK kommer till spel med i stort sett identiskt lag som senast mot AIK. Matchstart 12.30 i Ica Maxi Arena.

MATCHEN SER DU PÅ INNEBANDY-TV