Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Visby
VIS
Borta
Dalen
DAL

Halsduksmatchen

5 januari 2024 12:00

Det kommer att bli en riktig publikfest när Visby IBK tar emot serieledaren IBK Dalen på lördag. Eller som marknadschefen i Visby IBK Hans Pedersén uttrycker det:


– Det är ett sånt jäkla tryck på biljetter. Jag tror att det kommer runt 1300 personer, kanske till och med 1400. Det är kvaltryck på biljetterna, helt otroligt. Det kommer bli säsongsbästa så det sjunger om det.

Inte nog med att det är en ren seriefinal i Allsvenskan Norra som hägrar, alla som kommer till matchen bjuds dessutom på en halsduk till ett värde av 199:-. Detta tack vare att elva sponsrande företag har gått in och köpt halsdukar till publiken.

– Vi har gjort det här tidigare och det har varit väldigt uppskattat men den här gången är det ännu mer intresse kring matchen. Det är häftigt att vi har partners som ställer upp, säger Pedersén.

Tajmingen för just halsduksmatchen kunde inte vara bättre. På lördag väntas det blir nordliga vindar och minusgrader så vad värmer bättre än en supporterhalsduk från Visby IBK?

Marknadschefen avslutar med en uppmaning till alla som skall till matchen:

– Njut av den här toppmatchen och se till att komma i tid.

Företag som sponsrar halsduksmatchen: Ica Supermarket Atterdags, Järn AB Södertorg, I love pizza, Sture Larssons Måleri, SweProd Graphics, Warfsholm bageri, Joda bar & kök, Gotlands LVX-transporter AB, Reines el & larm, SVHL, VMC.