Lördag
26 Feb 1 match
Tisdag
01 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
25 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 1 match
Lördag
22 Okt 1 match
Onsdag
26 Okt 1 match
Lördag
05 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Fredag
16 Dec 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Hemma
Visby
VIS
Borta
Älvsjö
ALV

Gonzalez Palm tillbaka i Ica Maxi Arena

24 oktober 2022 19:35

Många minns säkert Daniel Gonzalez Palm från hans tre säsonger i Visby IBK. En rivig spelare som snabbt blev en publikfavorit i Ica Maxi Arena. Inför förra säsongen valde han dock att flytta tillbaka till Stockholm för spel i division 1 med Alvsjö AIK IBF.


Laget gjorde en stabil säsong och klättrade upp i Allsvenskan Norra. På onsdag är han tillbaka på Gotland för att möta Visby IBK.

– Det ska bli kul. Mycket publik och bra drag. Det ska bli kul att möta en del gamla polare. Visby har många bra spelare. Rasmus är bra i mål och Wilmer och Jovic gör sina poäng, säger Daniel.

Hur har inledning på säsongen varit?

– Det har varit lite blandat. Över förväntan skulle jag säga. Vi är starka på hemmaplan, sämre på bortaplan. Vi är ju nykomlingar och vårt mål är att etablera oss i Allsvenskan, förklarar han.

Hur ska ni komma åt Visby IBK?

– Jag hoppas att vi skall kunna ta oss an matchen på ett bra sätt, men det kommer bli tufft. Visby på bortaplan är en av säsongens tuffaste matcher. Dom tappar inte många poäng på hemmaplan. Vi skall försöka göra en bra match och sno med oss poäng. Det krävs att vi är laddade och gör en 100%-ig insats, analyserar han.

Vad är skillnaden med att spela i Älvsjö jämfört med att spela i Visby IBK?

– Kollar man på förutsättningar så är det optimalt på Gotland att vara innebandyspelare. I Stockholm är det svårt att få halltider, vi tränar i olika hallar och har inget eget omklädningsrum. Dom som spelar i Visby IBK är lyckligt lottade. Sen är intresset för innebandy väldigt stort på Gotland vilket är väldigt kul. Det finns mycket annat som går före innebandy i Stockholm, förklarar Gonza som han oftast kallas.

Till sist, vad saknar du med Gotland och Visby IBK?

– Jag saknar att tacklas med Jeppa (Eliasson) på träningarna, det får man göra på match nu istället. Det var bland de roligare sakerna man kunde göra på Gotland, skrattar Daniel.

Biljetter till matchen bokar du HÄR