Söndag
03 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Strängnäs
STR
Borta
Visby
VIS

Bortamatch mot Strängnäs

21 oktober 2022 16:04

Den 22:a oktober är det dags för nästa match för Visby IBK. På bortaplan, i Thomas Arena, ställs man mot Strängnäs IBK som inlett säsongen starkt. Så starkt att man för närvarande är serieledare medan Visby är på femte plats med en match mindre spelad än Strängnäs.


En spelare i som Visby IBK som startat bra är Anders Skoog. Hittills har det blivit fyra mål och en assist på de fyra inledande seriematcherna. Jämfört med förra säsongen har han presterat bättre, eller?

– Jo det har jag väl. Men jag är långt ifrån nöjd med många delar av mitt spel. Det blir lite annorlunda när man varit här i ett år. Nu vet man vad som gäller. Förra året var många nya men nu har vi ju behållt samma trupp, säger Anders.

Förra säsongen hade Anders en hel del skadebekymmer:

– Det är betydligt bättre nu men jag håller ännu igen lite i vissa närkampssituationer. Jag lade ner hela våren och sommaren på rehab, berättar han.

Inledningen av serien från lagets sida tycker han är godkänd. Det har slarvats bort några poäng och han syftar mest på bortamatchen mot Salem där Visby förlorade på övertid. På lördag ställs Visby IBK alltså mot serieledande Strängnäs:

– Det kommer bli en tuff match. Alla kan vinna mot alla i den här serien men om vi spelar vårt spel och gör en 100%-ig insats vinner vi. Jobbet måste såklart göras och dom har några spetsspelare som håller hög klass, avslutar Anders Skoog.

Matchen ser du här: Strängnäs - Visby IBK 16.00