Lördag
20 Nov 1 match
Lördag
27 Nov 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Söndag
06 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Tisdag
01 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Hemma
Visby
VIS
Borta
Tullinge
TUL

Säsongens sista på hemmaplan

12 mars 2022 11:54

På söndag är det dags för säsongens sista match i Allsvenskan Norra när Visby IBK tar emot FBI Tullinge i Ica Maxi Arena.


En som fått sparsamt med speltid är lovande målvakten Isak Edfeldt som nu kommer få chansen från start. Något han verkligen ser fram emot:

– Jättekul att få en hemmamatch innan det är slut. Det var ett tag sedan jag spelade så jag är hur taggad som helst, säger Isak.

Att vara andremålvakt i ett lag som har Rasmus Ekström som ordinarie förstemålvakt är en utmaning. Rasmus har tillhört en av Visby IBKs absolut bästa spelare denna säsong, något som Isak är väl medveten om:

– Det är jättesvårt att kriga bakom Rasmus som tveklöst är seriens bästa keeper. Men jag tycker ändå att jag tycker att jag presterar så bra jag kan på träningar, berättar han.

Även fast matchandet varit sparsamt för Isaks del håller han ändå motivationen uppe och kämpar på:

– Jag försöker se matchspelet på träningar som riktiga matcher. Sen är det väldigt hög nivå på träningarna så jag försöker bara lära mig så mycket som möjligt, säger han ödmjukt.

Tullinge ligger före Visby i tabellen men vid vinst går hemmalaget om på målskillnad. Tullinge har blandat och gett precis som vi den här säsongenen. Vi vann övertygande sist på bortaplan men det blir nog en helt annan match nu på söndag, funderar Isak.

Till sist, vad kommer du göra när säsongen är över och det blir träningsuppehåll?

– Då kommer jag nog gå en runda golf, avrundar Isak.

Missa inte säsongens sista match. Söndag 13 mar kl. 12.30 i Ica Maxi Arena.