Lördag
20 Nov 1 match
Lördag
27 Nov 1 match
Lördag
18 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 1 match
Söndag
09 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Söndag
06 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Tisdag
01 Mar 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Hemma
ONYX
ONYX
Borta
Visby
VIS

ONYX BORTA I HELGEN

4 mars 2022 22:03

Lördag den 5 mars är det dags för säsongens sista bortamatch för Visby IBK. I Rosvalla Arena i Nyköping skall Visby försöka plocka hem alla tre poäng från Onyx IBK.


Nyköpingslaget ligger näst sist i tabellen och nedflyttning väntar nästa säsong. En av de allra starkast lysande stjärnorna denna säsong är utan tvekan målvakten Rasmus Ekström. Match efter match har han storspelat och dessutom bjudit på några assists under säsongen. Han har tidigare spelat i Onyx och även det inte är många spelare kvar sedan Ramsus var med i laget vet han vad som väntar.

– Dom har många juniorer och orutin men spelarna är bra så vi kommer få kämpa för att vinna matchen. Det är tråkigt att dom åker ur, säger Rasmus.

Rasmus är nöjd med sin egen insats under säsongen men är kritisk till lagets insats som helhet:

– Det brinner inte i folks ögon och vi har för få spelare som verkligen vill vinna. Det är för dåligt, både bakåt och framåt. För lite glöd i folks ögon och för lite hjärta. Utespelarna har inte riktigt gjort sitt jobb så då har jag fått göra ett större jobb, kommenterar Rasmus angående att han ofta blivit vald till matchens lirare.

Med Visby utan möjlighet till kvalspel och Onyx klara för nedflyttning har matchen ingen större betydelse. Det är dock inget som hindrar Ramsus att tagga till.

– Det är inte svårt att motivera sig inför sin moderklubb, avslutar Rasmus.

Matchen kan ni se på innebandy.tv