Visby
VIS

Tung förlust mot Täby FC

9 januari 2022 17:41

Trots en smakstart för Visby IBK med mål redan efter drygt en minut blev det till slut förlust borta mot Täby FC med 6-4.

Lagen turades lagen om att ha ledningen men inom loppet av cirka en minut i tredje perioden gjorde Täby ett ryck med två snabba mål fram till 5-3. Efter det blev det varsitt mål till för lagen fram till 6-4. Visby försökte närma sig genom att ta ut målvakten Rasmus Ekström i ett relativt tidigt skede. Det gav dock inget resultat och laget kom aldrig ifatt. Emil Zetterberg, assisterande tränare i Visby IBK, är inte helt glad när vi når honom efter slutsignalen. Han ger sin syn på matchen:

– Det var tight och tillknäppt i dom två första perioderna. I tredje kliver dom upp lite högre men vi skapar ändå för att kunna vinna men det gick inte som vi ville.

De berömda marginalerna var inte på Visbys sida denna dag:

– Vi får inte in bollen och deras målvakt gör en bra match.

Täby är ett bottenlag om man tittar på tabellen men Emil berömmer dagens hemmalag:

– Täby är ett bra lag som kanske inte borde ligga så långt ner som dom gör.