Söndag
03 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Visby
VIS
Borta
Nykvarn
NYK

En halsduk till alla på lördag!

11 november 2021 17:31

När storfavoriterna Nykvarns Steelers från Sörmland kommer till ICA Maxi arena för att möta Visby IBK i allsvenskan arrangerar klubben en halsduksmatch för första gången i klubbens historia. Alla som kommer till matchen kommer att få en egen supporterhalsduk i klubbens färger.


Inledningen för Visby IBK i allsvenskan har varit tuff och när ett stjärnspäckat Nykvarn kommer till Gotland passar klubben på att arrangera ett publikevent utöver det vanliga.

Vi skall försöka skapa stämning och lyfta laget tillsammans med över tusen Gotlänningar säger Hasse Pedersén marknadschef i Visby IBK.

Tack vare våra lojala partners så har vi fått möjlighet att köpa in ett stort lager med supporterhalsdukar som vi delar ut gratis till alla som bokar biljetter till matchen. Nu skall vi försöka skapa ett gulblått hav på läktarna och hoppas att vi tillsammans kan lyfta laget till seger mot favoriterna avslutar Pedersén

Stjärnspäckat motstånd.

Nykvarn har gjort en jättesatsning denna säsong och ett antal hemvändande storstjärnor har skrivit på för klubben. Spelare som Simon Westgärds, Karl-Johan Alroth, bröderna Kevin och Lucas Rigogiannis och sist men inte minst Hampus Ahrén som förra veckan togs ut till VM truppen. Spelarna återvände till moderklubben inför denna säsong

Lagkapten Eliasson ser fram emot matchen.

Visby IBK’s lagkapten Jesper Eliason ser fram emot lördagens match.

Jag ser fram emot en välfylld arena på lördag och vi kommer att sälja oss dyrt säger klubbens lagkapten.

Vi har själva satt oss i den har situationen och nu får vi gå ut i strid varje match för att nå våra uppsatta mål avslutar Eliasson.