Söndag
17 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Hemma
Visby
VIS
Borta
DIF
DIF

Jovic-show!

24 mars 2021 23:29
SSL-Playoff 1

Fem mål och en assist. Markus Jovic sänkte Djurgården och ordnade en avgörande match!


Efter en härlig tredjeperiod vann IBK till slut med 6-2 i Ica Maxi Arena. Därmed står det 1-1 i Playoff 1 mellan IBK och Djurgården - och matchserien kommer att avgöras på söndag i Stockholm.

Rasmus Ekström gjorde en ny stark insats i kassen, och IBK:s försvarsspel var minst en klass bättre än i den första kvalmatchen. Men det går inte att komma runt att den stora matchvinnaren var Markus Jovic. IBK:s målkung gjorde fem mål (varav två i öppen kasse) och assisterade dessutom till Jesper Eliassons viktiga 3-2-mål!

Det var Jovic-show i kväll. Han är ju en målskytt och nu klev han återigen fram när vi verkligen behövde det." konstaterade IBK-tränaren Christoffer Lindberg, som alltså hade mycket att vara nöjd med.

Vi var verkligen med från start i denna match, och det var såklart jätteviktigt. Djurgården sköt massor av skott från alla möjliga håll och vinklar, men vi täckte skott väldigt bra i kväll. I tredje perioden tycker jag att det märktes att vi är bättre tränade än dem, men det var definitivt inte lika enkelt som 6-2 kanske låter."

Nu ligger allt fokus på den avgörande tredje matchen, som spelas på söndag eftermiddag i Eriksdalshallen.

Se matchen här