Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Visby
VIS
Borta
Tullinge
TUL

Playoff-platsen är säkrad!

4 mars 2021 15:19

En poäng mot Tullinge räckte. IBK kan se fram emot en mycket spännande vår med Playoff-spel!


Hemmamatchen mot mittenlaget från Botkyrka kanske inte var en av säsongens mest minnesvärda. IBK hamnade i 0-4-underläge efter knappt halva andra perioden. Men en stark upphämtning ledde trots allt till ett oavgjort resultat, 5-5.

På det stora hela tycker jag att vi gör en okej insats ändå. Vi blev tvungna att börja chansa mer och mer under matchens gång, och till slut fick vi betalt. Men man kan väl säga att vi har det lite tufft mot lag som ställer upp lågt och backar hem. Vi måste vara kreativa och det har vi inte riktigt löst i en del matcher." konstaterar Joakim Bandholtz, som tillfälligt är huvudcoach i Christoffer Lindbergs frånvaro.

Hur viktigt är det att ha säkrat topp fyra-placeringen?

Det känns superskönt. Det har varit en svår säsong på många sätt, så detta är otroligt starkt av grabbarna, inklusive hela ledarstaben."

Hur ser du på de avslutande två matcherna i grundserien?

Spelmässigt ska vi försöka hitta sätt att få ut lite mer av laget än vad vi får just nu. Vi har möjligheten att testa lite. Det kan handla om att ändra i nån formation, eller något annat. Kanske vilar vi någon spelare också som har skavanker." säger Joakim Bandholtz.

I Allsvenskan Norra gick AIK förbi IBK i och med seger över serieledande Djurgården. Men IBK är bara en poäng efter Solnalaget inför slutspurten av grundserien.

Närmast väntar ny hemmamatch, mot tabellsjuan Strängnäs, söndag 7 mars. Matchen ser du här