Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

NY ORDFÖRANDE

6 augusti 2021 17:18

Under förra veckan valde Visby Innebandy Klubb Tomas Gate till ny ordförande. Gate tar över efter avgående ordförande Emil Borg som har lett föreningen de två senaste åren. Tomas är nyligen inflyttad till ön och jobbar inom IT-branschen med försäljning och har även haft ledande roller inom marknadsföring och event.


Tomas du är precis inflyttad till ön och nu vald till ordförande i en av öns stora idrottsföreningar, för att ställa en riktigt vanlig men något klyshig fråga inom idrotten.

** Hur känns det?**

-känns väldigt spännande och roligt att få vara med och fortsätta utveckla Visby IBK i den positiva riktning som klubben redan har.

**Visby IBK är en förening med bred ungdomsverksamhet och ett elitlag som satsar på att ta sig tillbaka till den yttersta eliten.

Vad kommer du att tillföra klubben som ordförande?**

-Hoppas framförallt kunna bidra med mina erfarenheter inom organisation och ledarskap. Har även jobbat länge med partnerskap mellan företag och mellan företag och förening, så de erfarenheterna tror jag också kommer till nytta här.

Positivt resultat Visby IBK visade ett positivt resultat för säsongen 2020/2021 vilket innebär att klubben har ett positivt eget kapital, detta innebär att att man kommer utan problem kommer att kvalificera sig för elitlicensen inför kommande säsong. Ytterligare två nya ledamöter valdes in i klubbens styrelse, Magnus Björk och Robert Edfeldt.