Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Ny vecka och nytt huvudpartneravtal

29 juni 2022 21:03

Silly season pågår för fullt även på sponsormarknaden. Här har Visby IBK gjort några fina förlängningar de senaste dagarna.


Bland annat väljer Ica Maxi att fortsätta sitt sponsoravtal med klubben i ytterligare 3 år. Marknadschefen i Visby IBK, Hasse Pedersen, är såklart nöjd med denna förlängning:

– Jätteroligt att dom satsar långsiktigt och forsätter vara huvudpartner. Att dom förlänger är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb. Vi delar mycket av vår värdegrund med Ica Maxi.

Detta är något Marcus Lilja, marknadschef på Ica Maxi, håller med om:

– Vi delar värderingar om att verka för ett gott samhälle, gemenskap, inkludering och att vara förebilder för unga. Klubben har en fin organisation som stöttar många unga. Vi ser även Visby IBK som en jätteviktig partner och ambassadör för Maximal Gemenskap.

Maximal Gemenskap är Ica Maxis samlade begrepp för butikens engagemang i och utanför butiken. Tillsammans med Visby IBK har Ica Maxi inom detta initiativ bl.a samlat in pengar Hjärtebarnsfonden och Familj till familj. I och med det förlängda samarbetet kan parterna genom ett långsiktigt arbete ta sikte på nya gemensamma mål.

Marcus har själv varit en offensiv högerback i Mariebergs SK i division 4 i Stockholm. Avslutningsvis, vem är favoritspelaren i Visby IBK?

– Då måste jag säga lagkapten Jesper Eliasson. Hårt jobbande med mycket hjärta. Han är den i laget som påminner mest om min egen spelstil, fast bättre, skrattar Marcus.