Söndag
17 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match

Visby Motorcentral ny Huvudpartner och Visby IBKs officella billeverantör

5 september 2023 16:15

Nu är det klart att bilföretaget VMC kliver in som huvudpartner till Visby IBK. Dessutom är man officiell billeverantör till klubben. Ni har säkert sett några av Visby IBKs spelare och ledare kliva ur snygga bilar med Visby IBKs logga på. Det är alltså VMC som gör detta möjligt genom att skräddarsy lösningar för de spelare och ledare som är i behov av en bil.


Clas Sundberg är säljare på VMC och ansvarig för företagets sponsring. Han berättar att exponeringen man får via innebandy är svårslagen.

– Innebandyn har ett försprång med arenan. Där kan man nå ut till publiken på ett helt annat sätt jämfört med andra idrotter vi sponsrar. Det är en marknadsplats vi vill nyttja och det gör vi.

Förutom att nå ut till idrottsintresserade på ön har man även ett annat syfte med sponsringen:

– Vi vill självklart vara med och stötta idrottsföreningar ekonomiskt så dom kan bedriva sin verksamhet och göra det vi kan för att hjälpa till.

För att skapa ett lyckat partnerskap gäller det att båda parter är nöjda:

– Det är ge och ta och det gör IBK väldigt bra. Dom ger mycket tillbaka. Jag är väldigt nöjd med hur det samarbetet ser ut.

Har du någon favoritspelare i Visby IBK?

– Jag har ju många. Skoogen (Anders Skoog) är en favorit och han är ju vår marknadsföringskille. Oskar Magnusson är jag också imponerad över också. Han har gjort otroliga framsteg. Men som sagt, det är svårt att bara välja några, skrattar Clas.

Till sist, vad tror du om kommande säsong?

– Dom har sällan haft en så här bra och bred trupp. Jag skulle bli jätteförvånad om dom inte går till kval. Jag tror stenhårt på att dom kan gå upp, summerar Clas