Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Visby IBK genomför Hjärtebarnsmatchen i nytt format

7 januari 2021 11:45

Lördag 13 februari - då spelar Visby IBK säsongens viktigaste match. Hjärtebarnsmatchen blev en jättesuccé när den hade premiär i fjol, och nu hoppas klubben på samma uppslutning igen. Denna gång digitalt!


Innebandysäsongen 2020/2021 är, i och med rådande omständigheter, speciell. När Bele/Barkarby gästar Visby IBK för Hjärtebarnsmatchen kommer läktarna i Ica Maxi Arena vara fortsatt tomma, men IBK har lyckats få exklusiva rättigheter att webbsända matchen utan kostnad för tittarna. Förhoppningen är att medlemmar, supportrar och andra idrottsintresserade ska ta tillfället i akt att titta på elitinnebandy och samtidigt stödja en god sak.

Startskottet för Hjärtebarnsmatchen gick förra säsongen när vi gästades av Pixbo i SSL. Även om vi inte kan ha publik på plats denna gång är vi jätteglada över att vi fått lov att sända en match på webben, gratis för våra tittare. Tack vare våra partners går överskottet från matchen till hjärtebarnsfonden, berättar Visby IBK:s marknadschef Hans Pedersén.

Finns det något uppsatt mål?

I fjol fick vi in en bit över 100 000 kronor och vi hoppas på minst lika mycket nu. Det bygger på att vi får många tittare till webbsändningen, så vi uppmanar medlemmar och supportrar att sluta upp. Har man inte sett någon match hittills är det dags nu, säger Pedersén.

Visby IBK kommer att ha flera olika aktiviteter under Hjärtebarnsveckan som börjar måndag 8 februari. Höjdpunkten och avslutningen blir hemmamatchen för herrlaget i Allsvenskan Norra, där IBK har en stark höst bakom sig.

Matchen mot Bele/Barkarby kommer definitivt att bli en viktig match för oss i jakten på en kvalplats till SSL, konstaterar Hans Pedersén som hoppas på att slå tittarrekord för innebandyallsvenskan.