Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Nytt huvudpartneravtal på plats

20 juli 2022 20:00

Det har tidigare nämnts att Visby IBK ångar på när det gäller förlängning av sponsoravtal. Ett kontrakt med Svenska Spel är undertecknat och parterna fortsätter att samarbeta i minst 2 år till.


Marknadschefen i Visby IBK, Hasse Pedersen, understryker vikten av att Svenska Spel väljer att fortsätta samarbetet med klubben.

– Svenska Spel har varit en viktig partner för oss i alla år. Det känns oerhört skönt att dom fortsätter satsa på Gotland.

Mats Einarsson arbetar med sponsring på Svenska Spel. Han berättar om en av styrkorna med IBK som gör att avtalet nu har förlängts:

– Lokalt har Visby IBK ett jättestort engagemang för barn och ungdomar.

Mats berättar även att många i personalstyrkan på Svenska Spel på olika sätt är engagerade i föreningen. En del jobbar ideellt som ledare, andra är trogna supportrar och en del gillar att gå på de arrangemang av nätverkande karaktär som anordnas av klubben. Svenska Spel är en huvudaktör när det gäller sponsring av idrott i hela Sverige och tittar på en rad olika parametrar när de väljer föreningar att samarbeta med. Det handlar bl.a. om att matcher finns som spelobjekt, exponering av varumärket, barn- och ungdomsverksamhet, möjligheter till nätverkande, biljetter till anställda mm. Svenska Spel jobbar även intensivt med förebyggande av matchfixning samt motverkande av spelproblem tillsammans med sina samarbetspartners. Det krävs med andra ord en del motprestationer för att få sponsorstöd.

Till sist Mats, vad tror du om årets säsong?

– Visby IBK gjorde en fin insats i Svenska Cupen förra året och det finns stora förhoppningar att Visby IBK blir ett topplag kommande säsong.