Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Destination Gotland är i hamn

22 juli 2022 12:00

Ännu en viktig sponsor väljer att fortsätta sitt samarbete med Visby IBK. Denna gång handlar det om Destination Gotland som förlänger sitt sponsoravtal med ett år.


Adam Jakobsson, marknadschef på Destination Gotland, förklarar varför man tycker att Visby IBK är en bra förening att samarbeta med:

– Vi är stolta och glada att samarbeta med denna fina klubb med tillhörande ungdomsverksamhet. Spelarna, ledning och de ideella krafter som jobbar för klubben gör ett fantastiskt jobb. Alla inom föreningen är väldigt professionella.

Företaget känner också att de får mycket tillbaka genom samarbetet.

– En elitklubb som Visby IBK är en reseanledning helt enkelt, berättar Adam.

Destination Gotland sponsrar bland annat med rabatterade resor genom Idrottens ö. Något som är otroligt viktigt. Visby IBK spenderar många timmar på Destination Gotlands färjor för att komma till och från bortamatcher. Därför är klubbens marknadschef, Hasse Pedersén extra glad åt samarbetet.

– Destination Gotland är en viktig aktör för oss och hela den gotländska idrotten. Vi är helt beroende av fungerande transporter i vår verksamhet både på elit och ungdomssidan. så det känns riktigt bra att ha det här avtalet i hamn, avslutar Hasse.