Söndag
18 Dec 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 1 match
Lördag
25 Mar 1 match

Jacob Almström signar nytt avtal

7 mars 2023 18:00

Wilmer Viinamäki, Rasmus Ekström, Jesper Eliasson, Hugo Lindberg, Anders Skoog och Oscar Magnusson är alla klara för spel i Visby IBK nästa säsong. Nu gör även Jacob Almström denna skara av innebandytalanger sällskap. Han har nämligen kritat på för en fortsättning i klubben. Joakim Bandholtz, tränare i Visby IBK, sparar inte på lovorden när han beskriver Jacob som innebandyspelare:


– Jacobs utveckling den här säsongen har gått spikrakt. Få spelare är mer seriösa och ambitiösa än vad han är. Han har en mycket ljus framtid framför sig inom innebandy och jag skulle inte bli förvånad om han en dag får dra på sig en annan typ av blågul tröja, säger Bandholtz och syftar på att landslaget inte är en omöjlighet för Almström framöver.

Jacob själv är nöjd med beslutet att stanna på Gotland:

– Det finns inte många andra klubbar i Sverige som är så proffsiga och som har så mycket publik på matcherna. Det finns ingen anledning att flytta, säger han.

Han har spänt bågen och siktar högt med sin idrott:

– Målet för egen del är det att bli så bra som möjligt. Bli bäst. Jag vill gärna komma med i landslaget.

Säsongen för egen del hittills summerar han så här:

– Jag tycker det gått bra. I början av säsongen kändes det sådär men sen fick jag spela i andrafemman och sen dess har det gått bättre.

Efter seriens avslut på söndag väntar ett spännande kvalspel till SSL. Jacob ser goda chanser för Visby IBK att åter ta sig tillbaka till den absoluta toppen:

– Jag tycker det som väldigt bra ut. Jag ser oss som favoriter.

Till sist, vilken spelare i Visby IBK är jobbigast att möta på träning:

– Jeppa (Jesper Eliasson, lagkapten). Det känns som att jag aldrig kan komma förbi honom och han bryter alltid passningarna, skrattar Jacob.