Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Oscar Magnusson skriver nytt avtal

7 februari 2023 21:30

En framgångsfaktor för Visby IBK denna säsong har varit att man kunnat behålla en stor del av truppen från förra året. Kontinuiteten har varit en grundpelare och klubben jobbar vidare med att få behålla sina spelare även nästa säsong.


En som kommer fortsätta bära Visby IBKs tröja är backen Oscar Magnusson som kritat på ett flerårsavtal med föreningen. Joakim Bandholtz, klubbchef och tränare, är nöjd med att Oscar väljer att fortsätta att representera klubben:

– Backsidan börjar se riktigt bra ut till nästa säsong. Oscar har varit förste högerback. Han är en ung, seriös och jättebra kille och sen innan är både Hugo och Jeppa klara, kommenterar han.

Oscar själv är också nöjd med sitt val:

– Det är väl skönt att jag har bestämt mig så slipper man gå och fundera. Det har inte varit ett superlätt val i och med att det är lång tid kvar tills nästa säsong men jag trivs väldigt bra på Gotland. Jag har ett år kvar på min utbildning som jag pluggar här på Gotland, säger han.

Att klubben också nyligen värvat in Kim Ganevik ser han som en bonus.

– Det är kul med Kim. Det visar att klubben satsar mot SSL.

Vad är bästa med att spela i Visby IBK?

– Att det är bra förutsättningar, proffsigt, mycket publik och många som bryr sig om innebandy här. I Stockholm där jag spelade innan är det inte så många som bryr sig om innebandy utan dom flesta går på fotboll, funderar Oscar.

Vad säger du om din insats så här långt?

– Det har känts bättre den här säsongen jämfört med förra. Jag trivs bra i min femma. Vi passar bra tillsammans och jag har många duktiga lagkamrater som gör att jag kan spela mitt spel. Just nu är vi inne i ett bra stim och har roligt tillsammans, avslutar Oscar.

Lagbygget inför nästa säsong är alltså redan igång. Förutom Oscar har också Hugo Lindberg aviserat om en fortsättning. Även bland annat Jesper Eliasson, Wilmer Wiinamäki och Rasmus Ekström har kontakt som sträcker sig över nästa säsong.

Biljetterna till Hjärtebarnsmatchen tar snart slut, se till att säkra din plats HÄR