Visby IBK vinnare av första upplagan i Kokoloko Cup Elit

21 augusti 2021 17:45
Kokoloko Cup elit

Dramatik när Visby IBK vann premiärupplagan av Kokoloko Cup Elit

Det var mycket räknande inför dagens match mellan Djurgården IF och Ledberg Innebandy. Förutsättningarna var att Djurgårnden var tvungen att slå Ledberg med minst 2 mål och max 4 mål för att Visby IBK skulle kunna stå som slutsegrare i sin egna tunering och därmed bli den första historiska segraren i en elitinnebandytunering på Gotland.

Matchen slutade 7-5 till Djurgården efter sent ledningsmål i den 18.e minuten in i sista perioden, just då hade dock Ledberg ännu tuneringsvinsten i sin hand. Ledberg gick dock för ett kvitteringsmål och Djurgården då lägga in sista målet i öppen kasse med cirka 30 sekunder kvar. Detta innebar att alla lag slog alla och att målskillnad avgjorde till Visby IBK´s fördel.

Vi tackar samtliga lag och domarna för trevliga matcher och välkomnar dom åter till nästa års tunering. Ett extra stort tack till First Hotel Kokoloko och Bergkvarabuss som hjälpt till att göra det bekvämnt för spelare och ledare.