Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Hjärtebarnsmatchen den 12 februari

28 januari 2022 19:00

Den numera återkommande Hjärtebarnsmatchen kommer i år att spelas den 12 februari då Visby IBK möter Hudik/Björkberg IBK i Ica Maxi Arena. Matchen spelas till förmån för Hjärtebarnsfonden dit allt överskott går. På grund av rådande pandemi och restriktioner kommer matchen genomföras i ett hybridformat. Det innebär att antalet publikplatser kan vara begränsat med publik samt att matchen streamas. Båda sätten att se matchen är gratis då våra fantastiska sponsorer går in och bjuder på entrén och websändningen.


Tidigare år har Hjärtebarnsmatchen inbringat cirka 100.000 kronor. Hasse Pedersén som är marknadschef i Visby IBK har siktet högt ställt även i år, trots att matchen inte kan genomföras inför en fullsatt arena:

– Målet är såklart att vi skall komma upp i samma nivå som tidigare. Det har inte varit helt enkelt i pandemin men vi har knutit näven och bestämt oss för att det skall funka. Det finns ett stort intresse bland våra partners för den här typen av projekt, kommenterar Hasse.

Det är tredje året som projektet genomförs och med årets match kommer några nyheter: Dels kommer det finnas en hjärtebarnsvägg i förbutiken på ICA MAXI Visby där man kan köpa en klisterdekal för 20 kronor och klistra upp den på väggen. Pengarna samlas in till Hjärtebarnsfonden.

– Vi har även ha ett specifikt Swishnummer för de som vill vara med och bidra till insamlingen. Ju fler som kollar på matchen desto mer pengar går till Hjärtebarnsfonden. avslutar Hasse.

FAKTA HJÄRTEBARNSMATCHEN

12 februari 17.00 Ica Maxi Arena

Visby IBK - Hudik/Björkberg IBK

Fri entré och fri sändning på Innebandy-TV Swishnummer till insamlingen:

123 127 1618