Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Tack alla IBK-hjärtan!

18 mars 2021 15:30
VÄLGÖRENHET

Hjärtebarnsmatchen blev en succé - i år igen! Tillsammans med er alla lyckades vi samla in 115 100 kronor som kommer hjälpa barn med medfödda hjärtfel.


Det är tuffa tider. Men IBK-familjen visade återigen att vi håller ihop och vill hjälpa till. Hjärtebarnsmatchen den 13 februari mot Bele/Barkarby blev inte bara en framgång på planen (seger 8-4). I samband med matchen samlade våra partners och supportrar på olika sätt in 115 100 kronor till Hjärtebarnsfonden - drygt 3 000 kronor mer än förra året.

Det blev en succé. Vi är otroligt tacksamma och nöjda med resultatet, och att vi genomfört detta mitt i en brinnande pandemi säger Visby IBK:s marknadschef Hans Pedersén.

-Vi på Hjärtebarnsfonden är mycket stolta och tacksamma över det fina initativ till samarbete som tagits av Visby IBK och som nu för andra året i följd resulterat i rekordsiffror för insamlingen. Jag vill passa på att rikta ett stort och varmt tack till alla som varit med och hjälpt till, företag som privatpersoner, säger Johan Björkman insamlingsansvarig på Hjärtebarnsfonden.

Summan som samlades in använder Hjärtebarnsfonden till forskning och olika former av stöd till familjer med barn som har medfödda hjärtfel.

Detta var andra året som Visby IBK arrangerade Hjärtebarnsmatchen. Och fortsättning följer.

-definitivt, vi ser redan fram emot nästa år. Det är jätteviktigt för oss att kunna göra en insats och hjälpa även utanför idrotten." konstaterar Hans Pedersén.