Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

En ny partner tecknar avtal med Visby IBK

9 september 2022 12:00

Ett företag på stark frammarsch är transportfirmanTobbes bud. För att ta ytterligare ett steg väljer man nu att ingå partnerskap med Visby IBK.


Hasse Pedersén, marknadschef i Visby IBK, är både glad över den nya partnern men även imponerad av verksamheten som Tobbes bud bedriver.

– Riktigt kul att vi landar ett avtal med ytterligare en helt ny partner. Tobbes Bud är ett företag som har en imponerande tillväxt och det känns bra att dom väljer ett långsiktigt avtal med oss.

Tobbes bud är som sagt ett transportföretag som sysslar med all form av transport och budservice. Man erbjuder man tjänster som till exempel flyttar av olika slag, magasinering och expressbud.

Mannen bakom Tobbes bud är Tobias Almqvist. Han har själv en lång bakgrund som innebandymålvakt och även som domare. Att välja att stötta Visby IBK var ett enkelt beslut.

– Vi gillar innebandy helt enkelt, förklarar Tobias.

Avtalet är skrivet på 3 år och går i linje med hur företaget vill jobba.

– Vi vill satsa långsiktigt med våra partneravtal.

Han tror och hoppas att samarbetet med Visby IBK skall ge frukt genom att nya kunder hittar till företaget. Rent sportsligt har han också förhoppningar.

– Vi hoppas på att få se riktigt bra innebandy och att laget går upp i SSL. Det känns som att Visby har ett slagkraftigt lag, avslutar Tobias.