Söndag
17 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
28 Jan 1 match
Lördag
10 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Fredag
22 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match

Handelsbanken Gotland stöttar Visby IBK

31 oktober 2023 17:00

Det är inte alla av sponsorer som har en så gedigen meritlista när det gäller innebandy som Handelsbanken. På kontoret i Visby jobbar bl.a. idrottsföräldrar som engagerar sig ideellt i Visby IBK, ungdomsledare inom innebandyn, Endrespelaren Anna Jacobsson med två VM-guld i bagaget och dessutom Jesper Eliassons mamma.


Carl-Oskar Sjöström är bankchef på Handelsbanken Gotland. Han är själv ledare inom Visby IBK och att en förening har en väl fungerande barn- och ungdomsverksamhet är otroligt viktigt när det kommer till sponsring:

– Våra samarbeten betyder mycket för oss. Därför väljer vi att arbeta med partners där det känns relevant och gör skillnad. Att få vara med och bidra till att barn och ungdomar aktiverar sig och har roligt ligger oss varmt om hjärtat, berättar Carl-Oskar och forsätter.

– Vi tycker att föreningsliv och idrott är oerhört viktigt. Inte minst för att dela upplevelser på och utanför planen. Genom att idrotta och vara en del av en förening lär sig unga människor att tidigt ta ansvar och samarbeta. Det är dessutom häftigt att vara en del av en sport som utvecklas så stabilt över tid som innebandyn gör.

Handelsbanken Gotland har varit partner till klubben länge och långsiktigheten är viktig. Man vill vara med på satsningen klubben gör för att ta nästa steg.

– Samarbetet med Visby IBK fungerar jättebra. Dom är intresserade av att vi också skall få ut något av partnerskapet, avslutar Carl-Oskar.