Söndag
18 Dec 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 1 match
Lördag
25 Mar 1 match

Kneippbyn och Visby IBK ingår nytt avtal

7 september 2022 15:00

Raden börjar bli lång av företag som forsätter att samarbeta med Visby IBK. Ett gott tecken på att föreningen gör ett bra arbete även vid sidan av planen. När Visby IBK kommer allt närmare säsongsstart finns det gotländska företag som närmar sig slutet av sin huvudsäsong. Ett av dessa företag är Kneippbyn som alltså valt att fortsätta stötta IBK. De båda har en gemensam nämnare i arbetet med ungdomar.


– En grund för vår sponsring är att det ska finnas ungdomsverksamhet i föreningen. Vi är en stor ungdomsarbetsplats och lagidrotten formar individen på ett bra sätt. Vi har flera ungdomar från IBK som jobbar hos oss, förklarar Bobbo Werkelin som är VD på Kneippbyn.

Som sponsor känner Kneippbyn att man att man får mycket tillbaka av klubben. Förutom själva marknadsvärdet i att synas med IBK finns det andra fördelar:

– IBK är jätteduktiga på sociala medier där dom pushar för våra evenemang och erbjudanden. Det är en väldigt professionell organisation och när vi gör saker med IBK ställer dom upp på ett bra sätt.

Via kontaktnätet på klubbens nätverksträffar finns det också goda chanser till affärer påpekar Bobbo.

Hasse Pedersén, marknadschef i Visby IBK, kommenterar förlängningen:

– Kneippbyn är en drömpartner när det kommer till engagemang och evenemang. När Kneippbyn är matchvärdar vet man att det allltid händer grejer. Jag är glad att de väljer att teckna ett längre avtal med oss.