« TidigareNästa »
Hässelby SK IBK Visby IBK
2014-09-20 14:00
1 2 3 T
Hässelby SK IBK 0 0 0 0
Visby IBK 0 0 0 0
Annons
Annons
Annons
Annons
Tillbaka

Nattsvart!

Äh, jämmer och elände vill väl ingen läsa.
Så vi börjar med det positiva. Jesper Eliasson och framför allt Robin Melin.
Jäklar va bra dessa unga lirare var idag.

I dagens match mot Fagerhult fick man leta ett tag för att hitta ljusglimtarna men de fanns där. Robin Melin gjorde sin kanske bästa match för säsongen och var planens i särklass bästa spelare. Hans show när Visby spelade fem minuter i numerärt underläge i tredje perioden var pricken och iet och det var hög klass när han vände både ut och in på Fagerhultspelare.

Jesper Eliasson, en annan 92:a, har inte samma spelstil som Robin men även han var rikigt bra idag.

Ungefär där tar det roliga slut. För resten risigt. Jämmer, elände och risigt. Första perioden idag var det sämsta vi sett Visby på mycket länge. Långt ifrån bollen hela tiden, inte i närheten av att sätta markeringarna gjorde att försvaret läckte som ett såll inledningsvis och vi får tacka gudarna för att det inte stod mer än 0-3 i baken efter första.

Det blev gradvis bättre ju längre matchen gick men det var för många misstag från Visby som gjorde att det blev tredje raka förlusten. Med så mycket bolltapp som vi hade på väg ut ur egen zon idag vinner man inga matcher.

Till sist ska vi inte glömma bort att Fagerhult förtjänar all cred. Även om det spelmässigt var långt ifrån någon höjdarmatch kan man berömma Fagerhult. Jag pratade som hastigast med målvakten innan match och han berättade att dagen varit lång. De började sin resa vid 05-tiden. Mini-bussar och sen båt.
Kan tänka mig att segern satt rätt skönt för dem ikväll.

Vi stannar där.

 

Mattias Ahlgren

Sarghörnskrönikör